Your cart is currently empty.

Sewa Lori 3 Tan Kuala Lumpur Selangor

Syarikat kami menawarkan perkhidmatan sewa lori 3 tan di sekitar kawasan Kuala Lumpur dan Selangor, Malaysia. Perkhidmatan sewa lori 3 tan kami dengan pemandu lori adalah salah satu daripada perkhidmatan kami yang paling kerap digunakan.

Lori sewa 3 tan kami dengan pemandu lori, menjadikannya pilihan yang baik untuk pemindahan sederhana dan juga untuk penggunaan lori sewa yang berulang alik dan kerap. Lori kami dijaga dan diservis dengan baik, adalah bersih, dan kami menawarkan perjalanan yang selamat ke lokasi anda. 

Kebiasaannya, lori sewa 3 tan kami boleh menampung barangan dan perabot untuk satu rumah jenis 1 atau 2 bilik tidur, atau untuk memindahkan barang dan kotak syarikat untuk kegunaan perniagaan dan logistik. Lori saiz 17 kaki atau 3 tan adalah yang paling sesuai untuk mengangkut perabot, peralatan, dan barang-barang yang lebih banyak pada suatu masa. Lori jenis ringan ini mempunyai kabin yang panjangnya 17 kaki, menyediakan ruang secukupnya yang diperlukan untuk barangan bersaiz sederhana ke besar.

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan pemindahan menggunakan lori 3 tan kami untuk kediaman rumah dan pejabat dan juga pemindahan jenis komersial. Selain itu, kami menyediakan pelbagai pilihan bahan pembungkusan seperti kotak kadbod, filem regangan, balutan gelembung untuk melindungi barangan anda semasa proses pengangkutan.

Kami adalah penyelesaian utama dan setempat untuk semua pertanyaan, tips dan servis berkenaan lori sewa 3 tan. Jika anda tidak pasti saiz lori yang anda perlukan untuk disewa, khidmat pelanggan kami boleh membantu anda menentukan jenis lori 3 tan kanvas atau kotak yang sesuai untuk keperluan anda.

Jadi pasti kan anda hubungilah kami, buat panggilan telefon atau isi borang pertanyaan dan layari laman web kami hari ini jika anda berminat untuk menyewa lori 3 tan kami sama ada di Kuala Lumpur, Selangor atau tempat lain-lain.

 

 SEWA LORI 3 TAN SAHAJA - RM350

 1. Lori 17 kaki
 2. Dimensi Lori: 17" X 7'2" X 7" (L X W X H)
 3. 1 trip perjalanan (dari titik A ke titik B)
 4. Jarak kurang daripada 20km dalam lingkungan Lembah Klang

Terma dan syarat untuk pakej lori sewa sahaja:

 • 1 pemandu lori sahaja (hanya membantu memunggah item ke / dari lori), tiada tenaga kerja yang lain untuk memunggah barangan.
 • Cas tambahan RM30 /10km jika jarak perjalanan melebihi 20km.
 • Cas tambahan RM100/jam jika masa servis melebihi 2 jam (untuk lori 2 tan) atau 3 jam (untuk lori 3/5 tan).
 • Cas tambahan RM50 / item jika bantuan diperlukan untuk memasang atau membongkar perabot.
 • Cas tambahan RM50/tenaga pekerja jika bantuan diperlukan untuk memindahkan barang-barang (bergantung kepada ketersediaan). Notis minimum 24 jam diperlukan untuk penyediaan tenaga kerja.
 • Cas tambahan RM80/tan/tingkat (RM20/tingkat untuk lori 1 tan) jika mana-mana bangunan anda tidak mempunyai lif yang beroperasi.
 • Bahan-bahan dan perkhidmatan lain seperti kotak, balutan gelembung, pembungkusan dan pembungkusan yang menyusut tidak termasuk dalam harga pakej.

 

Perlu Perkhidmatan Kami Atau Ada Pertanyaan?

Telefon @ Whatsapp

Jika anda ingin bercakap dengan seseorang, kami bersedia dengan apa yang anda perlukan.

Dail  016 215 5043

Email

Kerana anda mungkin memerlukan bantuan pada bila-bila masa, siang atau malam. Jadi e-mel kepada kami dan kami akan balas secepat mungkin. E-mel kepada kami dan kami akan balas secepat mungkin.

Hello@planetpengantin.com

 

Sebutharga Perkhidmatan: 

translation missing: en.general.search.loading